Baldinistudio d.o.o. | Arhitektura
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Arhitektura

Allplan 2017 Arhitektura

Allplan je jedan od najzastupljenijih europskih BIM softvera za Arhitekte i Građevinare. Riječ je o softveru s više od 30 godina uloženih na kontinuirani razvoj proizvoda. Allplan garantira Njemačku kvalitetu i naprednu tehnologiju. “Made in Germany” 

Sa povjerenjem odabirete Allplan kao svoje BIM riješenje te stupite u korak s zahtjevima modernog tržišta.

SOLIBRI

Svijet gdje su objekti projektirani bez grešaka

Softver koji mijenja način kako projektiramo, gradimo i održavamo zgrade.

Napredna detekcija kolizija i njihovo upravljanje. Automatska analiza i grupiranje kolizija ovisno o njihovoj važnosti. Pronađite važne nedostatke brzo i lako. Provjerite kvalitetu Vaših BIM datoteka.

LUMION

Najbolji put za komunicirati arhitekturu

61 od 100 najboljih arhitektskih kompanija u svijetu koriste Lumion!

Kao jedan od najmoćnih alata za renderiranje stvara impresivne, visoko kvalitetne 3d vizualizacije.

Velika prednost Lumiona je jednostavnost korištenja i bez edukacije.

Nevaris

Novo ime za troškovnike

Nevaris je generacija softvera bazirana na vrhunskim tehnologijama koji je savršeno kompatibilan s BIM sistemima Allplana, AhriCad-a i Revita. S intuitivnim korisničkim sučeljem, korisničkim priručnicima u programu baziranim na procesu i tijeku rada te integraciji dinamičkih podataka o izgradnji, čine rad s ovim TAI softverom vrlo jednostavnim te štedi dragocijeno vrijeme.