Baldinistudio d.o.o. | Građevina
16294
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16294,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Građevina

Allplan 2017 Konstrukterstvo

Allplan je jedan od najzastupljenijih europskih BIM softvera za Arhitekte i Građevinare. Riječ je o softveru s više od 30 godina uloženih na kontinuirani razvoj proizvoda. Allplan garantira Njemačku kvalitetu i naprednu tehnologiju. “Made in Germany” 

Sa povjerenjem odabirete Allplan kao svoje BIM riješenje te stupite u korak s zahtjevima modernog tržišta.

SCIA Engineering

Softver za statičke proračune

Intuitivan pristup projektiranju s konstruktivnim elementima u 3d animaciji i opsežne analize, nude Vam svu potrebnu podršku pri projektiranju i proračunu elemenata konstrukcije.

LUMION

Najbolji put za komunicirati arhitekturu

61 od 100 najboljih arhitektskih kompanija u svijetu koriste Lumion!

Kao jedan od najmoćnih alata za renderiranje stvara impresivne, visoko kvalitetne 3d vizualizacije.

Velika prednost Lumiona je jednostavnost korištenja i bez edukacije.

SOLIBRI

BIM softver za osiguravanje kvalitete Vaših projekata. Automatski analizira BIM modele, arhitektske i građevinske projekte, te provjerava nacrte, njihovu kvalitetu, te fizičku sigurnost.

Osigurava 0% pogrešaka u projektiranju čime pomaže u smanjenju troškova projektiranja.

Jednim klikom sustav analizira model objekta i otkriva potencijalne nedostatke i slabosti u projektu, označava kolizije i provjerava prilagođenost modela zacrtanim BIM i Vašim organizacijskim standardima.

BLUEBEAM

Bluebeam donosi napredno PDF editiranje, označavanje i pouzdano kreiranje datoteka.

Dodajte komentare i mjere koristeći prilagodljive opise, te naprednim alatima organizirajte Vaše PDF datoteke. Surađujte na istim dokumentima u realnom vremenu sa svim partnerima na projektu, bilo gdje u svijetu.

Bluebeam koristi 92% američkih projektantskih tvrtki.