Ova stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.

ARHITEKTURA

Najnapredniji način da ostvarite svoje ideje.

Allplan Arhitektura

BIM projektiranje za arhitekte

Allplan Arhitektura je univerzalni BIM alat za planiranje s opsežnom CAD funkcionalnošću. Možete fleksibilno raditi bilo isključivo u 3D modelu ili u kombinaciji 2D i 3D, što je posebna prednost u radnim crtežima. Snaga Allplan Arhitekture leži u njenoj visokoj pouzdanosti i preciznosti u svim fazama planiranja, posebice u području iskaza količine.

Saznajte više o Allplanu za arhitekte

Lumion Rendering

BIM projektiranje za arhitekte

Ne tako davno renderiranje je bilo teško i dugotrajno. Lumion rendering nam pruža profesionalno okruženje u kojem će naš posao biti gotov u nekoliko sati. 


Promjene napravljene u zadnji čas osvježit će naše renderinge u samo nekoliko minuta i vi možete mirno na svoju prezentaciju kod klijenta!

Saznajte više o Lumionu

Virtual Reality

BIM projektiranje za arhitekte

Koliki su prozori? Koliko je visok strop? Od kojih je materijala interijer? Atmosfera u prostoriji, upad sunca, zasjenjenja?
Ove se informacije mogu puno bolje komunicirati i provjeravati koristeći naprede VR tehnologije. Za korisnika to je samo jedan klik miša - ostalo radi naš softver!

Saznajte više o Virtual Reality-u

Solibri Model Checker

BIM projektiranje za arhitekte

Solibri Model Checker (SMC) pronalazi potencijalne greške u vašem modelu puno prije nego što planovi dođu na gradilište.
Provodi se napredna analiza kolizija, detekcija nedostataka u projektu, sukladnost prema BIM standardima, usporedba 3D modela i potpuna kontrola količina.
Ovo je ‘one stop shop’ za sve koji žele imati kontrolu nad svojim projektima.

Saznajte više o Solibri Model Checkeru

Bluebeam Revu - Kolaboracija na PDF platformi

BIM projektiranje za arhitekte

Revu je puno više od običnog alata za rad s PDF datotekama. Analizirajte PDF, podijelite ga s drugima u Cloud-u, automatski pronađite promjene u raznim verzijama dokumenata i nacrta, oblačićima označujte i zadajte zaduženja... Automatski stvarajte setove datoteka koje prepoznaju sastavnicu, analizirajte količine, prebrojavajte elemente automatski, pretražujte prodore u konstrukciji...

Saznajte više o Bluebeam Revu

On-Site - Mjerenja postojećeg stanja

BIM projektiranje za arhitekte

Zaboravite tradicionalni način mjerenja "olovkom i papirom", koji često nije točan, a i oduzima puno vremena, jer mi imamo rješenje koje Vam je potrebno.