Hvala vam na povjerenju!

Kod nas su vaši podaci sigurni - trudimo se održati najviši standard zaštite podataka te vas pozivamo da sami proučite kako koristimo vaše podatke:

Baldinistudio d.o.o. pravila privatnosti

Pravila privatnosti daju vam uvid kako Baldinistudio d.o.o. koristi i štiti sve informacije koje nam dajete korištenjem ovog website-a.

Baldinistudio tim jamči zaštitu vaših podataka. Tražimo li od vas neki podatak po kojem možete biti indentificirani, možete biti sigurni da ćemo ga koristiti u skladu sa ovim pravilima privatnosti.

Baldinistudio d.o.o. može mjenjati ova pravila s vremena na vrijeme ažuriranjem ove stranice. Provjerite ovu stranicu ukoliko želite znati što je novo i da li ste zadovoljni sa promjenama. Pravila stupaju na snagu 25. svibnja 2018.

Tko smo mi

Baldinistudio d.o.o. je tvrtka preprodavač i distributer softverskih rješenja osnovana u Hrvatskoj u 2003. godini. Osim preprodaje nudimo konzultantske usluge, edukaciju i BIM softver implementaciju.


Što skupljamo

Koje podatke možemo skupljati:
email adresu, ime i prezime – u slučaju da se prijavite na naš newsletter, edukaciju ili postavite upit za uslugu/proizvod preko web formulara.
Informacije kao što su ime, prezime, ime tvrtke, telefonski broj ukoliko nas tražite ponudu i/ili konzultantske usluge.

Što radimo sa informacijama koje skupimo?

Trebamo podatke kako bi vam poslali više detalja o vašim područjima interesa i našoj ponudi, te za procesuiranje narudžbi i poslovnih upita.

Ukoliko se odlučite za primanje newslettera, poslat ćemo vam najčešće dva maila mjesečno o novim ponudama, akcijama i informacijama vezanih uz struku.

Privola pri korištenju podataka

Uvijek ćemo pitati za vaš pristanak kada tražimo vaše osobne podatke.

S kime dijelimo vaše podatke

Jedine treće stranke koje imaju prstup vašim podacima su servisi u kojima ih spremamo (CRM) i kroz koji šaljemo e-mailove. Konkretno:

Spremamo vaše podatke u Vtiger (CRM) servere, u vlasništvu Vtiger Systems India Private Limited.
Njihov web: https://www.vtiger.com
Njihova pravila privatnosti: https://www.vtiger.com/policy-legal-center/privacy-policy/

Koristimo servis Sendinblue SAS za slanje marketing mailova prema vama
Njihov website: https://www.sendinblue.com
Njihova pravila privatnosti: https://www.sendinblue.com/legal/privacypolicy/

Osim tih nužnih servisa, vaši podaci neće nikad biti djeljeni sa ikime osim ako od vas izričito ne zatražimo pristanak.

Sigurnost

Predani smo osiguravanju vaših podataka. Bit ćete informirani ukoliko dođe do ikakvog sigurnosnog propusta koji ugrožavaju vaše podatke.

Vaša prava

Vaša prava su garantirana GDPR zakonom. :
Pravo na informaciju:
Pravo na pristup:
Pravo na ispravak:
Pravo na brisanje:
Pravo na zabranu procesuiranja:
Pravo na prijenos podataka:
Pravo prigovora:
Prava vezana uz automatiziran decision-making i profiling:
:
Žalbe

Za žalbe i pritužbe pišite nam na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Pobrinut ćemo se da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Linkovi na druge internetske stranice

Naša web stranica sadrži mnogo linkova na druge web stranice. Ukoliko kliknete na neki od linkova na našoj web stranici, nismo odgovorni za zaštitu vaših prava i ovaj pravilnik ne vrijedi.

Kontrola vaših osobnih podataka

Možete ograničiti korištenje vaših podataka na slijedeće načine:
Ne ostavljate svoje kontakte u našim obrascima. Kontaktirate nas na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i zatražite da izbrišemo sve podatke koje imamo o vama.

We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so.

Nećemo prodavati, posuđivati ni distribuirati vaše osobne podatke trećim stranama osim ako nemamo vaše odobranje ili smo podložni zakonu koji to nalaže. Ako smatrate da je ikoja informacija koju držimo o vama nepotpuna ili netočna, molim vas pišite nam na mail ili nas zovite što je prije moguće. Popravit ćemo informaciju u najkraćem mogućem roku.