Ova stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Lumion Rendering

Uz Lumion svatko postaje ekspert!

Renerirati možete sami

Lumion vam omogućuje izradu videa i renderinga bez bilo kakvog prethodnog iskustva.

Brzi rezultati

Možete kreirati i vizualizirati u realnom vremenu, strahovito brzo.

Prekrasni renderi

Udahnite život vašim video prezentacijama koristeći prekrasne materijale, drveće, ljude i specijalne efekte.

Napravite nešto novo

Prilagodite video i rendering na samom sastanku s klijentom, ili zajedno izradite više varijanti.

Obuhvatite više prostora

Bez imalo muke, možete prikazivati velika područja i dodati desetke tisuća stabala, ljudi, ili zgrada.

Munjevito brz 3D software za renderiranje

Dobra prezentacija je jedan od najboljih načina da osvojite svog klijenta! Zahvaljujući Lumionu sada možete  brzo i jednostavno sami stvoriti 3D prikaze i video zapise vrhunske kvalitete. Projektanti diljem cijelog svijeta koriste Lumion kao riješenje za brzo dobivanje impresivnih slika i videa! Poznat zbog svog jednostavnog načina i tijeka rada te vrlo brzog renderinga, Lumion koristi 61 od top 100 arhitektonskih tvrtki!

Elegantnan software napravljen za arhitekte

Lumion je software za vizualizaciju kreiran za arhitekte. Savršeno se uklapa u Vaš postojeći način rada i dozvoljava Vam da brzo pretvorite svoje 3d nacrte u video,slike ili online 360 prezentaciju!

Svoje nacrte možete učiniti realističnima dodajući okoliš, materijale, osvjetljenje,objekte, zelenilo i neodoljive efekte. Lumion je jednostavan za savladati i koristiti pa stvaranje impresivnih vizualizacija nije više rezervirano samo za 3D eksperte.

Lumion Vam dozvoljava da više vremena provedete usavršavajući svoj projekt i komunicirate sa klijentima, a manje vremena provodite na pripremu i obradu rendera. Besprijekorna interoperabilnost sa svim CAD paketima pruža usluge za brzo projektiranje i promjene u modelu.  Jako brzo renderiranje omogućava Vam da svojim klijentima brzo pokažete svoje projekte.

Renerirati možete sami

Svatko može stvoriti filmove i slike bez prethodnog tečaja. Lumion je funkcionalan alat za izradu predivnih 3D rendera i više ne trebate vanjske suradnike za njihovu izradu. Time štedite vrijeme i novac. Sve što trebate je 3D model i Lumion će se pobrinuti za ostalo. S Lumion-om dobivate dugogodišnje iskustvo računalnih i grafičkih stručnjaka predstavljeno na jednostavan način. Lumion je kompatibilan sa svim programima za 3D projektiranje, kao što su Allplan, SketckUp, Archicad i Revit.

Brzi rezultati

S Lumion-om možete renderirati u realnom vremenu, sve je dizajnirano kako bi vam se uštedilo vrijeme. To znači da možete postaviti vizualizaciju u samo nekoliko minuta i izvršiti brze izmjene u hodu. Krajnji rezultati se prikazuju pomoću GPU tehnologije grafičke kartice računala. To osigurava da se filmovi prikazuju u djeliću vremena potrebnog kod drugih rješenja rješenja.

Velika biblioteka objekata i zelenila

Renderiranje je samo jedna od stvari potrebnih za stvaranje kvalitetnih vizualizacija. Za stvaranje lijepih vizuala također  vam je potrebno lijepo nebo, voda, trava, materijali, biljke, ljudi, drveće i mnogi drugi predmeti. Sve to je savršeno integrirano tako da vam je omogućeno odmah dodavati sve navedene objekte i druge sadržaje te time dati život, osvjetljenje i atmosferu u svoje vizualizacije.

Napravite nešto novo, neviđeno

Do sada su vizualizacije dolazile uz mnoga ograničenja. Renderiranje traje dugo i software je gotovo uvijek vrlo složen. Lumion u potpunosti okreće stvari naopako, pružajući alate koje svatko može koristiti. Nije potrebna nikakva obuka, uređivanje i rezultati su gotovo trenutačni, što otvara vrata novim načinima vašeg poslovanja vezanog za korištenje mogućnosti koje vizualizacija nudi. Tako primjerice možete prilagoditi videozapis u stvarnom vremenu ili dodavati efekte jednim klikom miša koji odmah daje vašem radu konceptualni i umjetnički izgled.

Obuhvatite više prostora

Mnogo softvera se bori sa velikim modelima ili velikim područjima. Jedinstvena tehnologija tvrtke Lumion čini ga pogodnim za vizualizaciju krajolika. Bez imalo napora možete obraditi velika područja i dodati doslovce desetine tisuća stabala, biljaka ili zgrada. Povratne informacije korisnika su da je Lumion trenutno jedini softver koji vam omogućuje jednostavno uređivanje i prikazivanje tako velikih područja.

Showcase

Dobra prezentacija je jedan od najboljih načina da osvojite svog klijenta! Zahvaljujući Lumionu sada možete  brzo i jednostavno sami stvoriti 3D prikaze i video zapise vrhunske kvalitete. Projektanti diljem cijelog svijeta koriste Lumion kao riješenje za brzo dobivanje impresivnih slika i videa! Poznat zbog svog jednostavnog načina i tijeka rada te vrlo brzog renderinga, Lumion koristi 61 od top 100 arhitektonskih tvrtki!

Lumion SHOWCASE