Ova stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.

KONSTRUKTERSTVO

Najnapredniji način da arhitekturi dodate stabilnost.

"The organically shaped shell of the hydroelectric power plant was created with a very high level of detail with Allplan Engineering and provided the optimum basis for shell and reinforcement plans."

Allplan Konstrukterstvo

BIM projektiranje za konstruktere

Allplan Konstrukterstvo je BIM rješenje visokih mogućnosti i performansi. Allplan podržava kompletan proces projektiranja za konstruktere i ostale projektante uključujući i rješenja za izvođače radova. Posebna snaga Allplan softvera je u trodimenzionalnom projektiranju i planovima armature i oplate do zadnjeg detalja. Takav način rada štedi vrijeme potrebno za izradu projektne dokumentacije i smanjuje mogućnost greške na minimum. Širok spektar ddatoteka za uvoz i izvoz podataka omogućava Allplanu da nesmetano komunicira sa softverima drugih projektanata (tu su DWG, DXF, DGN, IFC, PDF, SKP, 3DM, C4D...). Zajedno sa Scia Engineer-om, Allplan daje intagrirano rješenje za statiku i CAD u jednom okruženju.

Saznajte više o Allplan Konstrukterstvu

Allplan Precast

BIM projektiranje za konstruktere

PLANBAR je kompletno rješenje za prefabricirane betonske elemente s visokim zahtjevima za kvalitetom, te automatizaciju projektiranja i proizvodnje. Obuhvaća serijsku proizvodnju elemenata, kompleksne arhitektonske forme, specijalne konstruktivne i ugradbene elemente. Brzo, efikasno i bez grešaka.

 

Saznajte više Planbar-u

On-Site - Mjerenja postojećeg stanja

BIM projektiranje za arhitekte

Zaboravite tradicionalni način mjerenja "olovkom i papirom", koji često nije točan, a i oduzima puno vremena, jer mi imamo rješenje koje Vam je potrebno.

Bluebeam Revu - Kolaboracija na PDF platformi

BIM projektiranje za arhitekte

Revu je puno više od običnog alata za rad s PDF datotekama. Analizirajte PDF, podijelite ga s drugima u Cloud-u, automatski pronađite promjene u raznim verzijama dokumenata i nacrta, oblačićima označujte i zadajte zaduženja... Automatski stvarajte setove datoteka koje prepoznaju sastavnicu, analizirajte količine, prebrojavajte elemente automatski, pretražujte prodore u konstrukciji...

Saznajte više o Bluebeam Ravu

Solibri Model Checker

BIM projektiranje za arhitekte

Solibri Model Checker (SMC) pronalazi potencijalne greške u vašem modelu puno prije nego što planovi dođu na gradilište.
Provodi se napredna analiza kolizija, detekcija nedostataka u projektu, sukladnost prema BIM standardima, usporedba 3D modela i potpuna kontrola količina.
Ovo je ‘one stop shop’ za sve koji žele imati kontrolu nad svojim projektima.

Saznajte više o Solibri Model Checker-u