Ova stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Montažna konstrukcija

S betonima nikad lakše, ubrzajte projektiranje i građenje koristeći naša rješenja

RJEŠENJA

Zajedno, programska rješenja visokih performansi, PLANBAR i TIM, nude cjeloviti dizajn i predmete na temelju modela s vizualizacijom tijekom cijelog procesa.

PLANBAR

PLANBAR je sveobuhvatno rješenje za visokokvalitetno,industrijsko oblikovanje predgotovljenih elemenata; od serijske proizvodnje pa sve do složenih arhitektonskih elemenata i specijalnih dijelova. Brzo, učinkovito, bez pogrešaka. PLANBAR Vam nudi jedinstvenu sintezu 2D i 3D nacrta, planiranje za proizvodnju, brzo i jednostavno projektiranje predgotovljenih konstruktivnih elemenata., armaturu spremnu za proizvodnju, idelanu sintezu radničkih nacrta i 3D modeliranja pomoću ELEMENTPLANA te BIM tvorničku pripremu predgotovljenih elemenata.

TIM

TIM (Technical Information Manager) na temelju 3D modela raspolaže informacijama i projektnim funkcijama, centralno za sve podružnice tvrtke. TIM, kao integracijska platforma kombinira CAD, ERP, proizvodne sustave i mobilne uređaje. Na ovaj način TIM doprinosi održivom, razumljivijem i učinkovitijem strukturiranju procesa duž cijelog lanca proizvodnje. TIM Vam nudi pripremu radova na bazi modela, vizualizaciju informativnog procesa, optimizirano planiranje proizvodnje, integraciju na više platformi te upravljanje mobilnim informacijama. TIM je brz, jednostavan za korištenje te intuitivan za učenje, a može se koristiti i na mobilnim uređajima.

PRECAST

Inovativno rješenje!

Software i servis za industriju montažnih betonskih elemenata Precast Software Engineering sa PLANBAR-om i TIM-om (Technical Information Manager) vodeći je pružatelj softverskih rješenja za industriju prešanih betonskih elemenata. Građevinske tvrtke s vlastitom prefabriciranom proizvodnjom, montažnim betoskim elementima i inženjerski uredi koriste ova rješenja kao pomoć u svom poslovanju. Visoko automatizirana postrojenja za montažu zahtjevaju dizajnerska rješenja koja zadovoljavaju zahtjeve tržišta montažnih betonskih elemenata u vidu kvalitete, produktivnosti, ekonimičnosti i vremenskih rokova. Tržište zahtjeva sotware koji spaja sve pokrenute procese u jednu učinkovito funkcionalnu jedinicu za visoko, kvalitetno, industrijsko oblikovanje montažnih elemenata. Precast Software Engineering postiže optimalne rezultate koristeći kombinaciju PLANBAR-a s opsežnim funkcijama, od serije do složenih arhitektonskih elemenata i TIM, koji služi kao informacijski alat mrežnim projektima i njihovoj strukturi i statusu.

BIM INTEGRIRANO PLANIRANJE

Ključ uspjeha!

Naš cilj za integrirano planiranje je dosljednost podataka i informacija u cijelom procesu. Od prve procjene troškova, do planiranja, sve do posla i montaže. Nalazimo se za automatizmima i najveću učinkovitost sa serijskim proizvodima, kao i potpunu fleksibilnost i funkcije visokih performansi, kako bismo planirali i proizvodili izazovne i komplicirane predgotovljene dijelove. A to vrijedi za sve vrste predgotovljenih dijelova. Isključite dugotrajni, ponovljeni unos podataka koji je osjetljiv na pogreške i cijeli postupak transparentan za sve sudionike. Stoga, naša softverska rješenja igraju ključnu ulogu u cijelom BIM procesu.