Ova stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Allplan Bimplus

Uspješno upravljanje projektima s Allplan Bimplus portalom

Allplan Bimplus

Allplan Bimplus je moćan alat za međusobno i interdisciplinarnu suradnju. Allplan Bimplus je otvoren za sve programe u građevinskom sektoru, suradnja putem standardnih formata kao što su IFC i BCF - ili putem sučelja programskog programiranja.
Upravljajte uspješno projektima na Bimplus portalu
Bimplus vam omogućuje brže implementiranje građevinskih projekata, troškovno učinkovitije i poboljšane kvalitete. Brže zahvaljujući istovremenom, neovisnom lokacijskom pristupu svim dionicima na trenutni status planiranja i definirane zadatke. Više kosteffective i poboljšana kvaliteta, jer planiranje razlika može se otkriti prije početka gradnje i biti eliminiran na vrijeme. BRŽE: Usklađenost s rokovima s brzim, jasnim koordinacijskim procesima BOLJE: Povećana kvaliteta planiranja kroz rano otkrivanje pogrešaka i rješavanje problema VIŠE TROŠKOVE UČINKOVITOSTI: Veća sigurnost troškova izbjegavanjem skupih pogrešaka planiranja

Učinkovita kontrola bim projekata

Koristeći BIM radne metode, bim + vam omogućuje kontrolu i praćenje građevinskih projekata tijekom cijelog životnog ciklusa zgrade. Kao BIM Manager, vodite učinkovito upravljanje projektima. Vi ste ažurni i uvijek ste u mogućnosti pratiti otvorene i zatvorene zadatke.

Integrirajte podatke iz različitih sustava

Odlučujuća prednost bim + je da možete ugraditi podatke iz bilo kojeg softvera građevinske industrije preko API sučelja u Allplan Bimplus. Informacijske informacije spojene su s centralnim koordiniranim modelom i prikazane vizualno. To predstavlja osnovu za uspješno upravljanje projektima.

Jasno komunicirajte zadatke

Središnji model koordinacije čini osnovu za međusobno povezivanje: Ovdje svi relevantni podaci teče zajedno, a odstupanja odmah su vidljiva svima. Na taj način, Allplan Bimplus pomaže pri otkrivanju sudara. Odstupanja koja su identificirana na taj način sada moraju biti uklonjena. Task Boardu možete koristiti u Allplan Bimplusu kako biste brzo i jasno koordinirali zadatke sa svim dionicima projekta. Važno je ovdje da pojedini planeri održavaju potpunu kontrolu nad vlastitim podmodulama.

Pristupite projektnim podacima bilo gdje i bilo kada

Što ako se dogodi problem kada niste u uredu? Nema problema: Možete pristupiti Allplan Bimplusu u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta i sa bilo kojim krajnjim uređajem. Možete pregledavati, dijeliti i obraditi podatke putem preglednika ili aplikacije. Bim + je gdje god vam je potrebno.