Ova stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Bluebeam Revu

Tijek rada bez papira! Surađujte, komentirajte, preklapajte!

"We used Bluebeam® Studio® to host shop drawings, creating a comments file so team members could have immediate access to comments in French and English."

Lilia Koleva Architect, NEUF architect(e)s

Što je Bluebeam Revu?

Revu® donosi napredno PDF editiranje, označavanje i pouzdano kreiranje datoteka. Dodajte komentare i mjere koristeći prilagodljive opise i naprednim alatima organizirajte vaše PDF datoteke. Surađujte na istim dokumentima u realnom vremenu sa svim partnerima na projektu, bilo gdje u svijetu.

Moćan, intuitivan način rada s PDF-ovima

Naš jednostavan editor namijenjen je posebno za CAD profesionalce, kojima pomaže povećati produktivnost i uštedjeti novac.

Otkrijte karakteristike Revu

KREIRAJTE

Pojednostavite pretvorbu datoteka

Pretvorite neograničen broj dokumenata Microsoft Office i CAD crteža u visokokvalitetne 2D ili 3D PDF datoteke ili pretvorite skenirane slike u dokumente koji se mogu pretraživati u tekstu.

KOMENTIRAJTE

Organizirajte komentare

Dodajte prilagodljive komentare i pratite tko je što rekao. Označite PDF sa Revu prilagodljivim alatima za označavanje, uključujući tekst, zabilješke, oblačiće, CAD simbole, žigiće. Dodajte slike i video u oznake za dodatnu jasnoću. Pratite sve promjene na popisu oznaka, i komentare eksportirajte u Excel ili PDF sažetak.

SURAĐUJTE

Unaprijediti komunikaciju na projektu

Revu ima Bluebeam Studio, integrirano rješenje za kolaboraciju bazirano na oblaku, koje pomaže timovima da imaju pristup svom projektu bilo kad i bilo gdje. Pohranite i podijelite neograničen broj PDF-ova ili bilo koji drugi tip datoteke putem oblaka potpuno besplatno. Razmjenjujte komentare istog PDF-a u realnom vremenu za bolju transparentnost i dostupnost.

organizacija

Usporedi i rukovodi

Pojednostavnite održavanje velikih mapa za crtanje stvaranjem pametnih dokumenata koji se lako mogu podijeliti s projektnim partnerima u uredu i polju.

Bluebeam® Revu® are registered trademarks of Bluebeam, Inc., used under license