Ova stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pogledajte naše video tutorijale i naučite Allplan s lakoćom!

Allplan Kanal

Allplan kanal je dodatni "Add-On" za Allplan i služi za projektiranje razvoda kanalizacije po terenu. Video je kreiran na njemačkoj verziji Allplana, ali su dodaci svi prevedeni na Hrvatski!

Odvodnja na parceli

Promjene na postojećoj kanalizaciji

Cestovna kanalizacija

Kreiranje izvještaja količina

Konstruiranje kanalizacije

Allplan Iskopi

Allplan Iskopi je dodatni "Add-On" za Allplan i služi za projektiranje terena i iskopa na terenu. Video je kreiran na njemačkoj verziji Allplana, ali su dodaci svi prevedeni na Hrvatski!

Novosti u Baugrube V2

Iskopi za arhitektonski projekt.

Iskop s visinskim pomakom

Rad s terenom, iskopi, nasipi, faze...

Allplan 3D kotiranje

Dodatak za 3D kotiranje omogućuje korištenje kota u 3D pogledima, 3D presjecima, prostornim prikazima i renderingu. Ponekad vam "pravi" nacrti i presjeci neće biti niti potrebni. Video je kreiran na njemačkoj verziji Allplana, ali su dodaci svi prevedeni na Hrvatski!

Primjer 3D kotiranja

Primjer 3D kotiranja

Primjer 3D kotiranja

Allplan 3D Uzorak

Koristeći 3D uzorak možete lako riješiti ponavljajuće 3D elemente; od poploćenja, preko brodskog poda, crijepa, pa sve do složenih strukturnih fasada. Video je kreiran na njemačkoj verziji Allplana, ali su dodaci svi prevedeni na Hrvatski!

Primjer 3D kotiranja

Video prezentacije

Primjer 3D kotiranja